Zoek
Zoek
Zoek

Traanplaten

Staalplaat traanplaat (1 traans)

Aluminium traanplaten 5-traans ongebeitst, glanzend

Aluminium traanplaten 2-traans ongebeitst, glanzend

Traanplaten

Traanplaten kopen bij Snel Metaal

Traanplaten hebben kleine bultjes/uitstulpingen die in de plaat zijn gewalst. Door deze uitstulpinkjes heb je meer grip als je eroverheen loopt of rijd. Daarom worden deze platen vaak gebruikt om veilige loopwegen te creëren. Traanplaten worden vaak gemaakt van staal of aluminium. Naast het nut als veilig loopoppervlak wordt het ook gebruikt op bijvoorbeeld boten en schepen.

Assortiment traanplaten

Snel Metaal levert veel verschillende varianten traanplaten. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij traanplaten binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

Wij leveren onze traanplaten met een maximale lengte van 2000x 1000mm. Ook kunnen wij de platen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

Aluminium traanplaten

Stalen traanplaten

Traanplaten kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment traanplaten. Wij hebben een grote voorraad aluminium traanplaten en staal traanplaten. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.