Zoek
Zoek
Zoek

Messing platen

Messing plaat (halfhard)

Messing geperforeerde plaat. Vierkant perforatie

Messing geperforeerde plaat. Klaverblad perforatie.

Messing platen bij Snel Metaal

Messing platen en geperforeerde platen zijn veelzijdige en duurzame materialen die veel worden gebruikt voor zowel decoratieve als industriële toepassingen. De platen zijn verkrijgbaar in zowel halfhard als grafeerkwaliteit en geschikt voor veel verschillende toepassingen, van artistieke gravures tot machineonderdelen en architecturale ornamenten.  

Messing platen en geperforeerde platen staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid, dankzij hun corrosiebestendigheid en sterkte. Beide materialen zijn gemakkelijk te bewerken, waardoor ze geschikt zijn voor zowel decoratieve als functionele toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een materiaal voor machineonderdelen, artistieke gravures of architecturale toepassingen, onze messing producten zijn de perfecte keuze. 

Een van de belangrijkste toepassingen van messing platen is voor artistieke gravures. Deze platen hebben een glad en uniform oppervlak dat gemakkelijk te bewerken is, waardoor ze ideaal zijn voor gravures op sieraden, trofeeën, kunstwerken of naamplaten. Onze grafeerkwaliteit platen kunnen nauwkeurig worden bewerkt met een gravuremachine voor verbluffende resultaten. 

Daarnaast zijn messing platen en geperforeerde platen geschikt voor decoratieve toepassingen, zoals wandpanelen, plafonds, muurbekledingen en architecturale ornamenten. Messing heeft een natuurlijke glans die na verloop van tijd een mooie patina ontwikkelt, waardoor het een populaire keuze is voor interieur- en exterieurdecoratie. 

Geperforeerde messing platen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam. Ze zijn een uitstekende keuze voor architecturale toepassingen zoals gevelbekleding, balustrades en trapleuningen. Onze geperforeerde platen zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Ten slotte worden messing geperforeerde platen vaak gebruikt in de industriële sector vanwege hun sterkte en duurzaamheid. Ze zijn geschikt voor machineonderdelen, filtratie, ventilatie en andere industriële toepassingen. 

Samenvattend bieden messing platen en geperforeerde platen een duurzame en veelzijdige oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn geschikt voor artistieke gravures, decoratieve en architecturale toepassingen, en industriële toepassingen. Dankzij hun corrosiebestendigheid, sterkte en esthetische aantrekkingskracht zijn deze messing producten de perfecte keuze voor uw projecten. 

Messing platen

Veel gestelde vragen over Messing platen

Messing platen zijn dunne platen van een legering van koper en zink, met een geel-gouden kleur. Messing platen worden vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden, zoals voor sieraden, muziekinstrumenten, munten en ornamenten.

Messing platen zijn zeer goed bestand tegen corrosie en hebben uitstekende buig- en treksterkte. Messing platen zijn gemakkelijk te bewerken en kunnen worden gesoldeerd en gelast. Messing platen zijn ook goede geleiders van elektriciteit en warmte.

Messing platen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voor de vervaardiging van muziekinstrumenten, ornamenten, sieraden, bevestigingsmiddelen en medailles. Messing platen worden ook gebruikt in de elektrotechniek en voor decoratieve toepassingen, zoals voor muurbekleding en deurbeslag.

Messing platen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst, geborsteld, gebeitst en geoxideerd. De keuze van de afwerking is afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de toepassing van de Messing platen.

Messing platen kunnen worden onderhouden door ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd agressieve chemicaliën en schurende materialen, omdat deze de Messing platen kunnen beschadigen. Messing platen kunnen ook worden behandeld met een beschermende coating om oxidatie te voorkomen.

Meer informatie zie: Link

MEssing kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment messing. Wij hebben een grote voorraad messing profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.