Search
Search
Search

Aluminium Gaas

Aluminium gaas bij Snel Metaal

Lichtgewicht en duurzaam materiaal  

Aluminium gaas is een lichtgewicht en duurzaam materiaal dat perfect is voor diverse toepassingen. Dankzij de corrosiebestendigheid en hoge treksterkte is het een uitstekende keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Bovendien is het onderhoudsvriendelijk, waardoor u tijd en geld bespaart op de lange termijn. 

Veelzijdige toepassingen  

Dit aluminium gaas is ideaal voor tal van projecten, zoals insectenwering, ventilatie, filters, tuinomheining en zelfs artistieke creaties. De flexibiliteit en veelzijdigheid van het materiaal zorgen ervoor dat u het naar wens kunt vormen en snijden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Milieuvriendelijk en recyclebaar  

Kies voor een milieuvriendelijke oplossing met ons aluminium gaas. Dit materiaal is 100% recyclebaar, wat betekent dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bovendien heeft het productieproces een lage milieu-impact, waardoor u met een gerust hart kunt kiezen voor dit hoogwaardige gaas. 

Ontdek meer over Aluminium

Aluminium gaas

Aluminium kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium. Wij hebben een grote voorraad aluminium profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.