Search
Search
Search

Aluminium platen

Aluminium traanplaten 5-traans ongebeitst, glanzend

Aluminium traanplaten 2-traans ongebeitst, glanzend

Aluminium geperforeerde plaat. Vierkant perforatie.

Aluminium geperforeerde plaat. Sleuf perforatie.

Aluminium geperforeerde plaat. Ronde perforatie.

Aluminium platen bij Snel Metaal

 

Ontdek de veelzijdigheid van aluminium platen: geperforeerd, traanplaten en meer 

Aluminium platen zijn een uitstekende keuze voor tal van toepassingen dankzij hun unieke eigenschappen en variaties. Ontdek de voordelen van geperforeerde aluminium platen, aluminium traanplaten en de klassieke platen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. 

Geperforeerde aluminium platen: optimale ventilatie en elegant design 

Geperforeerde aluminium platen zijn perfect voor situaties waar ventilatie en luchtdoorlatendheid cruciaal zijn. Ze bieden een uitstekende luchtstroom door hun precieze perforaties, terwijl ze tegelijkertijd duurzaam en sterk blijven. Bovendien zorgt het visueel aantrekkelijke patroon voor een stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor ze geschikt zijn voor zowel functionele als esthetische toepassingen. 

Aluminium traanplaten: antislip veiligheid en robuuste duurzaamheid 

Voor extra grip en veiligheid zijn aluminium traanplaten de ideale oplossing. Hun verhoogde traanvormige patronen zorgen voor een antislip oppervlak, wat het risico op uitglijden en ongevallen vermindert. Deze robuuste en slijtvaste platen zijn perfect voor gebruik in industriële omgevingen, trappen, loopbruggen en voertuigen. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en corrosiebestendig, waardoor ze een duurzame keuze zijn. 

Klassieke aluminium platen: duurzaam, veelzijdig en eenvoudig te bewerken 

De klassieke aluminium platen bieden duurzaamheid en veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn lichtgewicht, bestand tegen corrosie en slijtage en eenvoudig te bewerken, waardoor ze geschikt zijn voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk, dankzij hun volledig recyclebare karakter zonder kwaliteitsverlies. 

Of u nu op zoek bent naar geperforeerde aluminium platen voor optimale ventilatie, aluminium traanplaten voor extra grip en veiligheid, of klassieke aluminium platen voor hun duurzaamheid en veelzijdigheid, ons assortiment biedt voor elk project de perfecte oplossing. Profiteer nu van onze speciale kortingen en kies voor een betrouwbaar en stijlvol materiaal dat aan al uw behoeften voldoet. 

Ontdek meer over Aluminium

 

Aluminium platen

Aluminium kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium. Wij hebben een grote voorraad aluminium profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.