Zoek
Zoek
Zoek

Aluminium profielen

Aluminium Z-profiel

Aluminium profielen bij Snel Metaal

Onze aluminium profielen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder Z-profiel, U-profiel, gelijke en ongelijke zijde T-profiel en L-profiel. Hierdoor kunt u altijd het perfecte profiel vinden voor uw specifieke project. Elk profiel heeft unieke eigenschappen en voordelen, waardoor u gemakkelijk constructies kunt realiseren die zowel sterk als esthetisch aantrekkelijk zijn. Door te kiezen voor het profiel dat het beste past bij uw behoeften, kunt u genieten van de lichtgewicht, veelzijdige en duurzame kwaliteiten van aluminium. 

De profielen zijn niet alleen geschikt voor een breed scala aan toepassingen, maar ze zijn ook eenvoudig te installeren en op maat te maken. Of u nu kiest voor een Z-profiel, T-profiel, U-profiel of L-profiel, met de juiste gereedschappen kunt u de profielen gemakkelijk op de gewenste lengte en vorm snijden. Bovendien zijn ze compatibel met verschillende bevestigingsmiddelen, waardoor u moeiteloos uw droomconstructie kunt realiseren. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer unieke constructies met behulp van de veelzijdige profielen. 

Onze aluminium profielen zijn niet alleen een praktische keuze voor uw project, maar ook een milieuvriendelijke en energiebesparende optie. Aluminium is namelijk een recyclebaar materiaal, wat betekent dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld wanneer u kiest voor onze aluminium profielen. Bovendien hebben ze uitstekende thermische eigenschappen, waardoor ze kunnen helpen bij het verminderen van energieverlies in uw woning of kantoor. Kies bewust en maak uw project duurzaam met aluminium profielen. 

De profielen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van bouwprojecten tot meubelontwerp. Of u nu op zoek bent naar een profiel voor raam- of deurkozijnen, een balkonhek of een wandpaneel, onze profielen bieden de perfecte oplossing.  

Kortom, onze aluminium profielen bieden een duurzame, veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor uw project. Kies het perfecte profiel voor uw specifieke toepassing en geniet van de eenvoudige installatie en maatwerkopties. En vergeet niet dat u bijdraagt aan een duurzamere wereld door te kiezen voor onze milieuvriendelijke en energiebesparende aluminium profielen 

Ontdek meer over ons Aluminium

Aluminium profielen

Aluminium kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium. Wij hebben een grote voorraad aluminium profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.