Search
Search
Search

Constructie Staal

Snel Metaal – Uitgebreid Assortiment Stalen Balken en Profielen met Snelle Levering

Welkom bij Snel Metaal, dé specialist in stalen balken en profielen! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige stalen constructiebalken voor al uw bouwprojecten. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en om uw bestelling snel te verwerken. Ontdek ons diverse aanbod en profiteer van een snelle levering binnen 1-2 werkdagen.

Soorten Constructie staal Balken en Profielen bij Snel Metaal

Bij Snel Metaal bieden we een ruime selectie stalen balken en profielen die geschikt zijn voor verschillende constructiedoeleinden. Hier zijn enkele van onze populaire producten:

1. Constructiestaal HEA

Onze HEA balken zijn H-vormige profielen met dunne flenzen, ideaal voor gebruik als liggers of kolommen in diverse constructies. Voor meer informatie over ons assortiment HEA balken, bezoek Constructiestaal HEA.

2. Constructiestaal HEB

De HEB balken hebben H-vormige profielen met medium dikke flenzen en bieden een hoger draagvermogen dan HEA balken. Bekijk ons aanbod HEB balken op Constructiestaal HEB.

3. Constructiestaal Hoekprofiel Gelijkzijdig

Onze hoekprofielen met gelijke zijden zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen waar rechte hoeken essentieel zijn. Meer informatie vindt u op Constructiestaal Hoekprofiel Gelijkzijdig.

4. Constructiestaal Hoekprofiel Ongelijkzijdig

De hoekprofielen met ongelijke zijden bieden flexibiliteit in constructie en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ontdek ons assortiment op Constructiestaal Hoekprofiel Ongelijkzijdig.

5. Constructiestaal IPE

IPE balken zijn I-vormige profielen met rechte flenzen, geschikt als draagbalken voor vloeren, daken en andere constructies. Bekijk onze beschikbare IPE balken op Constructiestaal IPE.

6. Constructiestaal Klein U Ongelijkzijdig

Onze klein U-profielen met ongelijke zijden worden vaak gebruikt in specifieke bouwconstructies. Meer informatie vindt u op Constructiestaal Klein U Ongelijkzijdig.

7. Constructiestaal T-profiel Gelijkzijdig

T-profielen met gelijke zijden zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende bouwtoepassingen. Ontdek ons aanbod op Constructiestaal T-profiel Gelijkzijdig.

8. Constructiestaal T-profiel Ongelijkzijdig

Onze T-profielen met ongelijke zijden bieden extra mogelijkheden voor uw constructiebehoeften. Bekijk de beschikbare opties op Constructiestaal T-profiel Ongelijkzijdig.

9. Constructiestaal UNP

UNP balken zijn stalen U-profielen met schuin oplopende flenzen, perfect voor diverse bouwprojecten. Meer informatie is te vinden op Constructiestaal UNP.

Snelle Levering van Stalen Balken

Bij Snel Metaal begrijpen we dat tijd essentieel is voor uw bouwproject. Daarom bieden wij een snelle levering van stalen balken binnen 1-2 werkdagen. Zo kunt u snel aan de slag met uw constructie en uw project efficiënt voltooien.

Uw Partner in Stalen Balken en Profielen

Snel Metaal is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige stalen balken en profielen. Onze expertise en ruime assortiment maken ons de ideale keuze voor al uw constructiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek waarom Snel Metaal uw beste keuze is voor stalen bouwmaterialen!

Voor meer informatie klik hier

COnstructiestaal kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment constructiestaal. Wij hebben een grote voorraad staal profielen en staven. Constructie staal is staal dat bestemt is voor het gebruik in zware constructie. Constructiestaal bieden wij aan in extra grote maten. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.