Zoek
Zoek
Zoek

Aluminium geanodiseerde platen

Aluminium plaat geanodiseerd

Aluminium platen bij Snel Metaal

Als het gaat om het kiezen van het juiste materiaal voor je project, is de keuze voor aluminium een slimme zet. Aluminium biedt namelijk een uitstekende combinatie van sterkte, duurzaamheid en esthetiek. Een van de belangrijkste factoren die de prestaties van aluminium beïnvloeden, is echter de afwerking. 

Bij een aluminium plaat heb je de keuze tussen een geanodiseerde en niet-geanodiseerde afwerking. Geanodiseerde aluminium platen hebben een extra laagje oxidatie die het aluminium beschermt tegen corrosie en slijtage. Deze extra laag maakt de aluminium plaat ook krasbestendiger en zorgt voor een langere levensduur. 

Als je op zoek bent naar een plaat die bestand is tegen de elementen en er lang mooi uit blijft zien, dan is een geanodiseerde aluminium plaat de beste keuze. De extra bescherming van het geanodiseerde oppervlak maakt het mogelijk om de plaat te gebruiken in diverse toepassingen, zowel binnen als buiten. Geanodiseerde aluminium platen worden vaak gebruikt in de bouwsector, bijvoorbeeld voor gevelbekleding, ramen en deuren, maar ook voor interieurdecoratie, zoals keukens, trappen en meubels. 

Onze aluminium design plaat biedt niet alleen de voordelen van geanodiseerd aluminium, maar ook een prachtige esthetiek. De strakke afwerking en robuuste constructie van onze plaat zorgen voor een professionele uitstraling die gegarandeerd de aandacht trekt. Door de duurzaamheid van het geanodiseerde oppervlak blijft de plaat er ook lang mooi uit zien. 

Als je op zoek bent naar een aluminium plaat voor jouw project, dan is onze geanodiseerde aluminium design plaat de ideale keuze. Met zijn duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid, biedt deze plaat een uitstekende oplossing voor elke toepassing. Bestel nu en ontdek zelf waarom geanodiseerd aluminium de beste keuze is voor jouw project! 

Ontdek meer over Aluminium

Aluminium geanodiseerde platen​

Aluminium geanodiseerde kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium. Wij hebben een grote voorraad aluminium geanodiseerde profielen, strips, buizen en platen. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.