Zoek
Zoek
Zoek

Aluminium Geanodiseerd

Aluminium geanodiseerd

Aluminium geanodiseerd kopen bij Snel Metaal

Bij anodiseren wordt er een oppervlaktebehandeling gedaan aan metalen, zoals aluminium en titanium. Door deze behandeling worden de metalen voorzien van een oxidelaag. De oxidelaag verbeterd de corrosiebestendigheid van het materiaal. Er komt door het anodiseren geen extra laag op het aluminium. De oxidelaag is geïntegreerd in het materiaal. Bij aluminium geanodiseerd zit er dus een extra beschermlaagje tegen corrosie in verwerkt.

Assortiment Aluminium Geanodiseerd

Snel Metaal levert veel verschillende varianten aluminium geanodiseerd. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij aluminium geanodiseerd binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

Aluminium geanodiseerde profielen

Wij leveren aluminium geanodiseerde profielen met een maximale lengte van 6000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte

Aluminium geanodiseerde staven

Wij leveren aluminium geanodiseerde staven met een maximale lengte van 6000mm. Ook kunnen wij de staven op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

Aluminium geanodiseerde platen

Wij leveren aluminium geanodiseerde platen met een maximale lengte van 2000x 1000mm. Ook kunnen wij de platen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

Aluminium geanodiseerd kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium geanodiseerd. Wij hebben een grote voorraad aluminium geanodiseerde profielen, strips, buizen en platen. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.