Zoek
Zoek
Zoek

Roestvrijstaal

Roestvrij Staal

RVS Kopen bij Snel Metaal

RVS (roestvaststaal) is zeer sterk staal wat bestaat uit een legering van meerdere metalen. Daarnaast bezit het een oxidehuid, dit beschermt de metalen tegen oxidatie (roestvorming).

Wij verkopen verschillende kwaliteiten rvs, allemaal met iets andere eigenschappen. Zo hebben wij de passende soort voor uw klus/project. Wij verkopen de soorten 303, 304 en 316.

Assortiment RVS

Snel Metaal levert veel verschillende varianten Staal. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij messing binnen 1 tot 2 werkdagen bij u geleverd kunnen hebben.  

Snel Metaal levert veel verschillende varianten rvs. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij rvs binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

 

Rvs-profielen

Wij leveren rvs-profielen met een maximale lengte van 6000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 

RVS staven

Wij leveren rvs staven met een maximale lengte van 3000mm. Ook kunnen wij de staven op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

 

RVS buizen

Wij leveren rvs buizen met een maximale lengte van 6000mm. Ook kunnen wij de buizen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 

RVS platen

Wij leveren rvs platen met een maximale lengte van 2000x 1000mm. Ook kunnen wij de platen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 

Rvs-gaas

Wij leveren rvs-gaas per strekkende meter (1000x 1000mm). Het aantal strekkende meters wat u aangeeft zal in één stuk worden geknipt.

RVS kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment RVS. Wij hebben een grote voorraad RVS profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten RVS. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.