Search
Search
Search

Modelbouw Metaal

Modelbouw metaal

Modelbouw metaal kopen bij Snel Metaal

Assortiment modelbouw metaal (messing)

Snel Metaal levert veel verschillende varianten modelbouw metaal. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij modelbouw metaal binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

Modelbouw metaal (messing) profielen

Wij leveren modelbouw metaal (messing) profielen met een maximale lengte van 1000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

Modelbouw metaal (messing) staven

Wij leveren modelbouw metaal (messing) staven met een maximale lengte van 1000mm. Ook kunnen wij de staven op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

Modelbouw metaal (messing) buizen

Wij leveren modelbouw metaal (messing) buizen met een maximale lengte van 1000mm. Ook kunnen wij de buizen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

Modelbouw kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment modelbouw metalen. Wij hebben een grote voorraad modelbouw. Extra kleine maten speciaal voor modelbouwers. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.