Zoek
Zoek
Zoek

Messing

Messing kopen bij Snel Metaal

Wat is messing?

Messing is een legering van koper en zink. Messing wordt veel gebruikt in de interieurbouw door zijn mooie gouden kleur.

Messing is uitermate geschikt voor verschillende soorten bewerkingen. Ook is het bestendig tegen vocht maar kan wel licht gaan oxideren. Maar deze oxidatie laag zorgt voor een klassieke uitstraling van het  oppervlakte.  Tevens is messing ook goed te recyclen en kan goed hergebruikt worden in nieuwe projecten/objecten.

Messing is een betaalbaar alternatief voor brons, alleen is het zachter materiaal en kunnen er sneller krassen ontstaan aan het oppervlakte. Omdat het een zacht metaal is kunt u het messing zeer goed bewerken zoals, buigen, zetten en boren.

Assortiment Messing

Snel Metaal levert veel verschillende varianten Messing. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij messing binnen 1 tot 2 werkdagen bij u geleverd kunnen hebben.  

Messing profielen

Wij leveren messing profielen met een maximale lengte van 5000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaard maten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 
Messing stafmateriaal

Wij leveren messing staven met een maximale lengte van 3000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaard maten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 
Messing Buizen

Wij leveren messing buizen met een maximale lengte van 5000mm. Ook kunnen wij de profielen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaard maten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

 

Messing kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment messing. Wij hebben een grote voorraad messing profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.