Zoek
Zoek
Zoek

Messing strips

Messing zeskantstaf

Messing staven bij Snel Metaal

Messing is een veelzijdig materiaal dat kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Bij onze webshop bieden we een breed assortiment messing strips en staven aan. Elk van deze producten heeft unieke eigenschappen en toepassingen. 

Messing strips worden vaak gebruikt in interieurdecoratie en kunstprojecten. Ze zijn gemakkelijk te bewerken en kunnen worden gebruikt om prachtige accenten te creëren op meubels, wandpanelen en sculpturen. Messing strips hebben ook een prachtige glans die zeer aantrekkelijk is voor decoratieve doeleinden. 

Zeskantstaven, rondstaven, vierkantstaven en halfrondestaven worden vaak gebruikt in de machinebouw en constructie. Deze producten hebben verschillende toepassingen, afhankelijk van hun vorm. Zo worden zeskantstaven vaak gebruikt als bevestigingsmiddelen vanwege hun zeshoekige vorm, terwijl rondstaven vaak worden gebruikt als assen of pinnen vanwege hun ronde vorm. Vierkantstaven worden vaak gebruikt voor constructie en lassen, terwijl halfrondestaven vaak worden gebruikt voor handgrepen en decoratieve toepassingen. 

Onze messing staven en strips zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd volgens de hoogste standaarden. Messing is van nature corrosiebestendig, waardoor onze producten een lange levensduur hebben. Bovendien zijn messing staven en strips warmtegeleidend, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen zoals radiatorbekleding en warmte-uitwisselingssystemen. 

Of u nu op zoek bent naar messing strips voor interieurdecoratie of messing staven voor machinebouw en constructie, bij onze webshop vindt u altijd het product dat u nodig heeft. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden uitstekende duurzaamheid en prestaties. 

Ontdek meer over ons Messing

Wat is messing?

Veel gestelde vragen over Messing platen

Messing stafmateriaal is een type metaal dat bestaat uit een combinatie van koper en zink. Het is een veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt voor verschillende toepassingen in de bouw en de industrie, waaronder decoratieve elementen, leidingwerk, en meer.

Er zijn verschillende soorten messing stafmateriaal beschikbaar, zoals ronde staven, platte staven, vierkante staven en zeskantige staven. De keuze voor het type messing stafmateriaal hangt af van de toepassing en het gewenste gebruik.

Messing stafmateriaal heeft verschillende voordelen, zoals een hoge corrosiebestendigheid en goede mechanische eigenschappen. Het is ook gemakkelijk te bewerken, te lassen en te solderen, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

Messing stafmateriaal kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen in de bouw, de industrie en in de kunst. Voorbeelden van toepassingen zijn leidingwerk, decoratieve elementen, instrumenten, en nog veel meer.

Messing stafmateriaal kan op verschillende manieren worden bewerkt, zoals zagen, boren, frezen en draaien. Het is ook belangrijk om het materiaal regelmatig schoon te maken en te onderhouden om corrosie te voorkomen. Dit kan worden gedaan door het materiaal schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek.

Meer informatie zie: Link

MEssing kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment messing. Wij hebben een grote voorraad messing profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.