Zoek
Zoek
Zoek

Koper

Koper

Koper kopen bij Snel Metaal

Koper is een edelmetaal, dat ook wel bekendstaat als roodkoper in ongelegeerde vorm. Koper is van nature een zacht materiaal. Hierdoor is het makkelijk te buigen en te bewerken. Daarnaast is het duurzaam, dit komt door de mogelijk om het oneindig te kunnen recyclen. Koper is een van de beste elektrische en thermische geleiders. Ook is het corrosiebestendig in vocht, zeewateren en lucht.

Assortiment Koper

Snel Metaal levert veel verschillende varianten Koper. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij koper binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

Koper staven

Wij leveren koperen staven met een maximale lengte van 1500mm. Ook kunnen wij de staven op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

Koper buizen

Wij leveren koperen buizen met een maximale lengte van 1500mm. Ook kunnen wij de buizen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

Koper platen

Wij leveren koper platen met een maximale lengte van 2000x 1000mm. Ook kunnen wij de platen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaardmaten, daarnaast kunnen we een standaardmaat inkorten tot een gewenste lengte.

Koper kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment koper. Wij hebben een grote voorraad koper strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten koper. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.