Search
Search
Search

Geperforeerde platen

Staal geperforeerde plaat. Klaverblad perforatie.

Staal geperforeerde plaat. Honingraat perforatie

Sendzimir verzinkte geperforeerde plaat. Vierkant perforatie

Sendzimir verzinkte geperforeerde plaat. Ronde perforatie

Messing geperforeerde plaat. Vierkant perforatie

Messing geperforeerde plaat. Klaverblad perforatie.

Aluminium geperforeerde plaat. Vierkant perforatie.

Aluminium geperforeerde plaat. Sleuf perforatie.

Aluminium geperforeerde plaat. Ronde perforatie.

Geperforeerde platen

Geperforeerde platen kopen bij Snel Metaal

Bij een geperforeerde plaat zijn er gaten geperforeerd in het materiaal. Geperforeerde platen worden gebruikt voor decoratie. Maar ook in situatie waarin het van belang is dat er luchtdoorgelaten kan worden.

Assortiment geperforeerde platen

Snel Metaal levert veel verschillende varianten geperforeerde platen. Wij beschikken over een zeer groot assortiment en een grote voorraad waardoor wij geperforeerde platen binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afgeleverd kunnen hebben.

Wij leveren onze platen met een maximale lengte van 2000x 1000mm. Rvs en sendzimir verzinkte platen zijn te krijgen met en maximale lengte van 1500x 500mm.  Ook kunnen wij de platen op maat zagen voor u. In onze webshop hebben wij standaard maten, daarnaast kunnen we een standaard maat inkorten tot een gewenste lengte.

Aluminium geperforeerde platen

Messing geperforeerde platen

RVS geperforeerde platen

Sendzimir verzinkte platen

Stalen platen

geperforeerde platen kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment geperforeerde platen. Wij hebben een grote voorraad messing, stalen, rvs en aluminium geperforeerde platen. Wij verkopen verschillende soorten platen met verschillende perforaties. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.