Zoek
Zoek
Zoek

Aluminium strips

Aluminium rondstaf

Aluminium strips bij Snel Metaal

Welkom bij onze uitgebreide collectie van hoogwaardige aluminium producten! Wij bieden ronde, vierkante en zeskante aluminium staven, evenals aluminium strips in klein, midden en groot formaat. Elk van deze producten heeft unieke eigenschappen die ze geschikt maken voor verschillende toepassingen. 

Onze ronde aluminium staven zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat resulteert in duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Dit materiaal is perfect voor zowel binnen- als buitentoepassingen en biedt betrouwbaarheid op lange termijn. Bovendien zijn onze ronde aluminium staven lichtgewicht en gemakkelijk te verwerken, waardoor ze ideaal zijn voor projecten waarbij gewicht een belangrijke factor is. We bieden ook ronde aluminium staven van draaikwaliteit aan, die perfect zijn voor verspanen van het materiaal. 

Onze vierkante aluminium staven zijn even sterk en duurzaam als de ronde staven en bieden dezelfde veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Ze zijn ook lichtgewicht en eenvoudig te bewerken, waardoor u de gewenste vormen en afmetingen kunt bereiken voor uw project. Onze vierkante aluminium staven zijn perfect voor constructie, machinebouw, meubelproductie en meer. 

Onze zeskante aluminium staven bieden robuustheid en betrouwbaarheid voor diverse toepassingen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn deze staven bestand tegen corrosie en slijtage. Ze zijn ook licht van gewicht en gemakkelijk te bewerken, waardoor ze perfect zijn voor projecten waarbij het gewicht een cruciale factor is. 

Onze aluminium strips zijn verkrijgbaar in drie maten: klein, midden en groot. Hierdoor kunt u altijd de perfecte strip kiezen voor uw specifieke project. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn onze aluminium strips ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen corrosie en slijtage. Bovendien zijn onze aluminium strips lichtgewicht en gemakkelijk te bewerken, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan toepassingen. 

Onze aluminium producten zijn veelzijdig en aanpasbaar en bieden u de flexibiliteit die u nodig heeft voor elk project. Of u nu een doe-het-zelver of een professional bent, u zult genieten van het gemak en de efficiëntie van werken met onze aluminium producten. Kies voor onze hoogwaardige aluminium producten en ervaar het verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Lees meer over ons Aluminium

Aluminium strips

Aluminium kopen

Snel Metaal heeft een uitgebreid assortiment aluminium. Wij hebben een grote voorraad aluminium profielen, strips, buizen platen en gaas. Wij verkopen verschillende kwaliteiten aluminium. Bekijk onze voorraad en bestel snel uw metaal bij Snel Metaal.

PARTICULIER EN ZAKELIJK

Snel Metaal levert alle metalen aan zowel particulier en zakelijk! Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om met een geldig BTW nummer de BTW op de bestelling te laten verleggen.

Spoedlevering

Heeft u met spoed materiaal nodig? Dan kunt  u bij Snel Metaal ook een spoedbestelling plaatsen. De kosten voor een spoed bestelling zijn €9,95 bovenop de normale verzendkosten van uw bestelling.